Nem volt…

Nagyon jó kezdés után, de Újvári Zsolt kiállítása miatt több mint egy félidőt hátrányba játszva, értékes győzelmet szereztünk a Derecskei LSE ellen.

Csapatunk hamar vezetést szerzett a mérkőzésen,  a 2. percben Szilágyi Ákos volt eredményes, megadva a mérkőzés alaphangulatát. A korai vezetés megnyugtatta csapatunkat és a nem túl színvonalas első félidőben még annak ellenére is partiban tudtunk maradni, hogy a 36. percben kiállított Újvári Zsolt a kiállítás sorsára jutott.

Természetesen az emberhátrány nem segítette csapatunkat, de nagyot küzdve értékes győzelmet arattunk a jó erőkből álló derecskei csapattal szemben. Lehet, hogy nem ez volt az évad legszebb találkozója, de ez a 3 pont még lehet hogy sokat fog érni.

Eredmény:

Hajdúnánás FK – Derecskei LSE 1–0 (1–0)

100 néző. Vezette: Szabó P. (Vadon T., Buczkó B.)

Hajdúnánás FK: László T. – Zsuga Á., Csatári D., Kiss A., Perényi R. (Iván K.), Újvári Zs., Fodor J. (Jóna L.), Jóna G. (Kiss L.), Szilágyi Á. (Vass Á.), Kovács G., Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Derecskei LSE: Menyhárt N. – Bun R., Papp Á., Sólyom M., Csizmadia Cs., Burkus D., Alimán J. (Pintér D.), Gali V. (Szilágyi M.), Hüse S., Berán B., Papp R. Edző: Szép Sándor

Gól: Szilágyi Á.

Jók: mindenki, illetve senki

Kiállítva: Újvári Zs., illetve Bun R.

Ifi: 3–1.

Daróczi Péter: Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, aminek hatására vezetést is szereztünk. Az első félidőben korán emberhátrányba kerültünk, és szervezetten, nagyon jól játszva itthon tartottuk a három pontot. Gratulálok a csapatnak és sok sikert a Derecskének a folytatásban!

Szép Sándor: Az a helyzet, hogy rúgott gól nélkül ritkán lehet meccset nyerni, bár nekünk a múlt héten majdnem sikerült. Ebben kell elsősorban előrelépnünk, és akkor a maihoz hasonló meccseket akár meg is nyerhetjük. Sok sikert kívánunk a hajdúnánási csapatnak!

További vasárnapi eredmények:

Hosszúpályi SE – Bocskai SE Vámospércs 4–1 (3–0)

Gól: Bagi T.(3), Lakatos K. illetve Kolompár R.

 

Hajdúszoboszlói SE – Nyíradony VVTK 0–2 (0–1)

Gól: Bara M., Nagy G.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük