Küzdelmes…

Nem szép, de küzdelmes mérkőzésen sikerült két vállra fektetni a jól felkészített Nyíradony gárdáját.

A mérkőzésnek nagy jelentősége volt mindkét egyesület számára. A vendégek nem szerettek volna leszakadni az élbolytól, míg mi a helyünk bebiztosítása céljából szintén a három pontért szálltunk harcba. Ennek tudható be az óvatosabb kezdés és az , hogy az első felvonás kevés helyzetet de nagy mezőnyjátékot hozott. Főleg a két tizenhatos között folyt a játék és a 45. percig a kapusoknak sem akadt komolyabb dolga. A félidő végén, egy remek indításnak köszönhetően mégis előnnyel tudtunk az öltözőbe vonulni. Szilágyi Ákos kapott remek ütemű labdát és élt lehetőségével. A gólnál a vendégek hálóőre megsérült, a folytatásra már nem is tudott kijönni. Számára jobbulást kívánunk!

A második 45 percben a hátrányban levő vendégek voltak az aktívabbak. Több helyzetet alakítottak ki, melyek közül számos góllal kecsegtetett, de nem tudtak kapunkba találni. Amikor pedig mégis sikerült gólt lőniük, akkor pedig les címén annulálta azt a játékvezető. Igaz egy ilyen találat nekünk is összejött, ezen a téren is egyenlítettünk. A mérkőzés utolsó negyedórájában is főleg a védekezésre koncentráltunk. A Nyíradony nyomás alá próbálta helyezni kapunkat, de védőink és kapusunk állta a sarat. Amikor pedig már mindenki elkönyvelte az egy gólos győzelmet, jött egy formás kontratámadás, mely végén Újvári Zsolt rúgott szép gólt.  Ezzel megnyugtatóvá tette előnyünket. A meccs utolsó percei, valamint a hosszabbítás sem hozott már nagy lehetőséget a csapatok számára, így maradt a küzdelmes meccsen kivívott két gólos siker.

Eredmény:

Hajdúnánás FK – Nyíradony VVTK 2–0 (1–0)

100 néző. Vezette: Tatár I. (Percze Zs., Muszka Z.)

Hajdúnánás FK: László T. – Zsuga Á. (Kondora K.), Csatári D., Kiss A., Tornyai V., Perényi R. (Jóna L.), Jóna G. (Kiss L.), Újvári Zs., Fodor J. (Bencze D.), Szilágyi Á. (Iván K.), Kovács G.

Edző: Daróczi Péter

Nyíradony VVTK: Bákonyi N. (Bacsó D.) – Szűcs Z., Kerecsen J. (Gáll F.), Gyurina J., Furó Zs., Nagy G. (Nagy A.), Vasas T., Takács A., Lakatos B., Kiss I., Bara M.

Edző: Antal István

Gól: Szilágyi Á., Újvári Zs.

Jók: Tornyai V., Kiss A., Csatári D., Szilágyi Á., Újvári Zs., illetve Bara M. Furó Zs., Gyurina J.

Ifi: 1–1.

Daróczi Péter: Szervezetten és jól játszva magabiztos játékkal tartottuk itthon a három pontot.

Antal István: Csak gratulálni tudok annak a csapatnak, aki kétszer eltalálja a kaput és 2–0-ra győz. Mi ma nem használtuk ki a ziccereket.

További eredmények:

DASE – Bocskai SE Vámospércs  8-0   (3-0)

gól: Sina T. (3), Ramashutla S. (3), Pázmándi D., Reszler Zs.,

 

Hosszúpályi SE -Hajdúhadházi FK  3-0  (1-0)

gól: Rostás G., Bagi T., Tatár E.

 

Hajdúszoboszlói SE – Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.  4-3  (2-2)

gól: Kálmán Z., Éles Z., Tóth L., Nagy L., illetve Bacskai A.(2), Salánki L.

 

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük