Fordulatos meccsen!

Megyei szinten jó és fordulatos összecsapáson sikerült újabb három pontot begyűjtenie játékosainknak.

Az utóbbi hetek formáját látva, nehéz mérkőzés elé nézett csapatunk. Az elmúlt hétvégén egy nyögvenyelős sikert tudtunk elérni, ami rávilágított azokra a hibákra amit a látottak alapján sikerült kijavítani.

Sajnos ez a derbi is nehezen indult számunkra, hisz a 20. percben hátrányba kerültünk. Büntetőt érően sikerült csak megállítani a hazaiak játékosát és a megítélt 11-es lehetőségével éltek is Antal István tanítványai. Csapatunk azonban nem roppant meg ezek után sem, támadásvezetéseinkben benne voltak a lehetőségek. A 37. minutumban jött az egyenlítés! A hazaiak első góljához hasonlóan,mi is büntetőhöz jutottunk, melyet Polgár Gábor révén sikerült is kihasználni. A maradék percek gólt már nem hoztak, így egy élvezetes első félidő után, döntetlennel vonulhattunk az öltözőbe.

A folytatásban is támadásban maradt mindkét gárda, de az újabb találatnak ismét a hazaiak örülhettek. A 65. percben Szűcs Zoltán volt eredményes, csapatunk pedig megint futhatott az eredmény után. A helyzeteink meg voltak, de ezek kihasználatlanul maradtak egészen a 81. percig. Ekkor ügyeletes gólvágónk(Polgár Gábor) volt eredményes, majd  a 84 percben immár saját harmadik góljának köszönhetően, a vezetést is átvettük először a mérkőzésen. De ezzel nem volt vége a megpróbáltatásoknak! A 88. percben ismét büntetőhöz jutottak a vendéglátók.  Szerencsénkre az újabb tizi kihasználatlanul maradt(a kapufán csattant), így egy komoly játékerőt képviselő csapat otthonából, fontos pontokkal távoztunk.

Ez a győzelem lökést adhat a folytatásra! Jövő hét végén, hazai környezetben,hasonló jó játékkal kell előrukkolni.

Eredmény:

Nyíradony VVTK–Hajdúnánás FK 2–3 (1–1)

100 néző. Vezette: Jánvári T. (Lakatos G., Takács I.)

Nyíradony VVTK: Bákonyi N–Szűcs Z., Kerecsen J., Nagy A. (Gáll F.), Papp N., Nagy G. (Bara M.), Vasas T., Takács A., Erdős B., Kiss I., Gerghel E. (Furó Zs.)

Edző: Antal István

Hajdúnánás FK: László T.–Zsuga Á., Csatári D., Rőth A., Perényi R., Gyöngy T., Kondora K., Fodor J. (Félegyházi Z.), Bencze D. (Kiss L.), Kovács G. (Cservák T.), Polgár G.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Kerecsen J., Szűcs Z., illetve Polgár G. (3)

Jók: Kiss I., Kerecsen J., Vasas T., Szűcs Z., illetve Polgár G., László T., Csatári D., Kondora K.

Ifi: 1–3

Antal István: Balszerencsés vereséget szenvedtünk. Az első percben kapufát rúgtunk, majd a mérkőzés folyamán még egyet. Megszereztük a vezetést. Amire felkészültünk, abban voltunk a végén pontatlanok. A 89. percben pedig még tizenegyest is hibáztunk. Nyolcvan percig azt játszottuk, amit akartunk, az utolsó 10 percben dekoncenrálttá váltunk, és a végén ez lett az eredmény. Megjegyezném még, hogy a játékvezető mindkét csapat terhére elég sokat tévedett.

Daróczi Péter: A mai mérkőzésen a csapat megmutatta, hogy kell győztesen elhagyni a pályát. Egymásért küzdve, csúszva-mászva, csapatként funkcionáltunk. Olykor a szerencse is mellénk állt, de annak a csapatnak van szerencséje, aki tesz is érte! A kapusunk kiváló teljesítményének és Polgár Gabi mesterhármasának köszönhetően győztesen jöttünk haza Nyíradonyból. További sok sikert a Nyíradony együttesének!

A hétvége további eredményei:

DVSC II.–Monostorpályi SE 10–0 (5–0)

Bocskai SE Vámospércs–DASE 1–1 (1–0)

DEAC–Kabai Meteorit SE 3–3 (1–2)

Derecskei LSE–Berettyóújfalui SE 2–2 (0–1)

Hajdúhadházi FK–Hosszúpályi SE 9–1 (3–0)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.–Hajdúszoboszlói SE 0–5 (0–1)

Forrás:haon.hu

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük