Folytattuk jó…

A tavaszi szezon második mérkőzéséről is győztesen vonulhatott le csapatunk.

Pedig e mai mérkőzés nem ígérkezett könnyűnek a jó erőkből álló Berettyóújfalu ellen.  A találkozó első negyedórája igen mozgalmasra sikeredett. A kezdeti ismerkedés után, a hazai gárda szerezte meg a vezetést Jancsó Attila révén. Azonban csapatunknak nem kellett sokáig hátrányban futballoznia, ügyeletes gólvágónk (Polgár Gábor) a 17. percben egalizálta az eredményt. A folytatás is küzdelmes  játékot ez már szinte hagyományos a Berettyó- Nánás meccseken. A 38. percben növelni tudtuk előnyünket. Szintén Polgár Gábor volt eredményes, a számunkra megítélt büntetőt használta ki könyörtelenül. A félidő utolsó perceiben  még egy hazai kiállítást lehetett feljegyezni, Nagy Róbert mehetett idő előtt az öltözőbe.

A második 45 percben az emberelőny tudatában már nyugodtabban játszhatott csapatunk. A Kaba elleni mérkőzéshez hasonlóan, cserékkel frissítette keretünket Daróczi Péter. A helyzetek, lehetőségek mindkét oldalon megvoltak, de újabb gólt csak a mérkőzés utolsó tíz perceiben láthatott a kilátogató közönség. A hazai szurkolók bánatára ezt is a mi csapatunk lőtte. Vass Ádám használta ki lehetőségét, megnyugtatóvá téve a különbséget.

Ezzel az is eldőlt hogy a barátok csatáját ebben a szezonban Daróczi Péter nyerte, ősszel és tavasszal is a mi csapatunk nyert ebben a párosításban:

Eredmény:

Berettyóújfalui SE–Hajdúnánás FK 1–3 (1–2)

Vezette: Gálfi F. (Szabó P., Kriston T.)

Berettyóújfalui SE: Sándor M.–Kardos I., Szabó G. (Kártik Zs.), Békési D., Nagy B., Csordás J., Moga E. (Karmazsin Z.), Jancsó a., Sándor Sz., Nagy R., Nagy I. (Rézműves T.)

Edző: Szitkó Róbert

Hajdúnánás FK: László T.- Zsuga Á., Csatári D., Perényi R.(Tornyai V.), Kiss L.(Vass Á.), Polgár G., Újvári Zs., Fodor J., Jóna L.(Tóth V.),  Szilágyi Á.(Jóna G.), Kovács G.(Iván K.)

Edző: Daróczi Péter

Gól: Jancsó A., illetve Polgár G. (2), Vass Á.

Kiállítva: Nagy R.

Ifi: 0–1

Szitkó Róbert: Később nyilatkozik.

Daróczi Péter: Később nyilatkozik.

További eredmények:

Sárrétudvari KSE – DASE  4-1 (2-1)

Gól: Nagy K., Bajnók I., Fegyverneki M., Kiss D., illetve Sina T

DEAC – Monostorpályi SE  0-0

Hajdúböszörményi TE – Hajdúszoboszlói SE  2-1  (1-0)

Gól: Oláh N. (2), illetve Éles Z.

Derecskei LSE – Hosszúpályi SE  0-0

 

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük