Csak egy kicsit…

Az utolsó utáni percben lőtt góllal tudott egyenlíteni, a tabella 2. helyén álló Sárrétudvari.

A forduló rangadója nem hozott szép játékot, de annál nagyobb küzdelmet. A mérkőzés elejét csapatunk kezdte jobban, harcosságunknak hamar meg is lett az eredménye. Játékosunkat a 16-oson belül szabálytalanul állították meg a vendég védők, büntetőhöz jutottunk. Az ítélet végrehajtója Polgár Gábor volt, de lapos lövését védte a vendégek hálóőre. Azonban nem sokáig maradtunk hazai találat nélkül. A következő támadásnál ismét szabálytalankodtak a vendégek és a jogosan megítélt szabadrúgást Fodor János ívelte középre, ahol Tóth Viktor érkezett a legjobb ütemben (1-0). A gól után a Sárrétudvari is magához tért, gyenge mezőnyfölényt alakított ki . Kisebb lehetőségek mindkét oldalon adódtak, de az első félidő további perceiben a kapuk érintetlenek maradtak.
A folytatás is hasonló mederben folyt. A mérkőző felek főleg a mezőnyben gyűrték egymást, váltakozó sikerrel. Sajnos az egyre idegesebb vendégeknél a már-már alattomos belépők is belekerültek a repertoárba. A 83. percben emberelőnybe kerültünk,Nagy Krisztián második sárgát érő “szerelése”jóvoltából. A végjáték azonban a vendégeknek sikerült jobban. A hosszabbítás 6. percében már kapusunk is tehetetlen volt a jól eltalált vendég lövéssel szemben.
A döntetlen eredménnyel maradtunk az 5. pozícióban, de a 4. helyezett Hajdúböszörményhez nem tudtunk közelebb férkőzni.

Eredmény:

Hajdúnánás FK–Sárrétudvari KSE 1–1 (1–0)

100 néző. Vezette: Erdélyi T. (Malmos N., Pál G.)

Hajdúnánás FK: László T. – Zsuga Á., Csatári D.(Jóna L.), Perényi R.(Kiss A), Polgár G.(Jóna G.), Újvári Zs.(Iván K.), Fodor J., Bencze D.(Kiss L.), Szilágyi Á., Kovács G.(Kondora K.), Tóth V.

Edző: Daróczi Péter

Sárrétudvari KSE: Kiss B. – Rozsik K., Rostás D., Nagy K., Kiss T. (Erős L.), Tóth N., Füleki B. (Dede L.), Parti P., Bajnók I., István B., Kiss D.

Edző: Szabó Lajos

Jók: mindenki (a mezőny legjobbjai: Kiss B., Rozsik K.) Kiállítva: Nagy K. Ifi: 3-0.

Daróczi Péter: Nem nyilatkozott.

Szabó Lajos: Hitehagyottan kezdtük a mérkőzést, az elején büntetőhöz jutott a Hajdúnánás, amit elhibázott. Utána egy előre begyakorolt pontrúgásból jogosan megszerezték a vezetést, ezután tudatosult a csapatban, hogy a céljaink eléréséhez emlékezetből nem lehet futballozni. A bekapott gól után végig irányítottuk a mérkőzést, kicsit furcsán hangzik, hogy a 96. percben szereztük meg gólunkat, de az utolsó 10 percben a szerencse mentette meg a Nánást a vereségtől. Gratulálni szeretnék minden egyes megjelent játékosnak, akik otthon maradtak, azoknak csak annyit üzennék, hogy az ígéret szép szó, ha megtartják, úgy jó.

A hétvége további eredményei:

Hajdúszoboszlói SE – Derecskei LSE  2-0  (0-0)

Hosszúpályi SE – DEAC  3-1  (0-0)

Hajdúhadházi FK – Bocskai SE Vámospércs  2-1  (0-0)

Monostorpályi SE – Nyíradony VVTK  1-3  (0-1)

DASE – Hajdúböszörményi TE  0-7  (0-3)

Kabai Meteorit SE – Berettyóújfalui SE  0-2  (0-1)

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. – DVSC II  0-3  (0-0)

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük