Annyira rossz…

 

Annyira rossz mérkőzést nem játszhattunk, ha az edzők így vélekedtek a magunk mögött hagyott 90. percről. Elmondások szerint, egy jó színvonalú megye I-es rangadón, egy góllal maradtunk alul a Hajdúböszörményi TE-vel szemben.

Eredmény:

Hajdúböszörményi TE – Hajdúnánás FK 2–1 (0–0)
200 néző. Vezette: Tóth T. (Gáti Cs., Vilmányi S.)

Hajdúböszörményi TE: Csorvási – Oláh (Linzenbold), Tóth, Borbély, Szathmári, Hortó, Misák (Nagy), Kovács (Tóth), Barna, Kerek, Kerekes (Bereczki) Edző: Bogdanovics Igor

Hajdúnánás FK: László – Zsuga, Csatári, Tornyai, Szilágyi, Polgár, Újvári (Jóna), Fodor (Iván), Kiss, Kovács, Tóth Edző: Daróczi Péter

Gól: Nagy, Tóth, illetve Fodor Jók: mindenki, (Csorvási a mezőny legjobbja) illetve mindenki Kiállítva: Polgár Ifi: 1–1.

Bogdanovics Igor: Muszáj gratulálnom az ellenfél csapatnak, mert kényszerítettek minket mozgósítani minden erőnket és tudásunkat, hogy ez a meccset be tudjuk zsebelni. Mindennél fontosabb az, hogy sikerült megszerezni három pontot és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertünk, mert a fiúk mindent megtettek ennek érdekében. Nagyon büszke vagyok minden egyes játékosomra.

Daróczi Péter: A mai mérkőzésen az előzményeket tekintve nagyon jól és összeszedetten játszottunk, de sajnos a végjáték rosszul sikerült és azért nem tudtunk győzelemmel hazajönni. Gratulálok a csapatnak, mert küzdeni tudásból mindenki jelesre vizsgázott. Gratulálok a Hajdúböszörmény együttesének.

Start a Conversation

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük